full screen background image

Pregătiri intense pentru o nouă ediţie a Maratonului MTB Dragomirna!

Monti Cond Serv pregăteste cu energie și entuziasm cea de-a 6-a ediție a Maratonului MTB Dragomirna powered by ASSIST, cel mai mare concurs de Mountain Bike din Bucovina.

În organizarea acestui concurs cu tradiție, Monti Cond Serv are placerea de a anunta colaborarea cu ASSIST Software, în calitate de sponsor principal al evenimentului.

Monticond Suceava susține ciclismul, modul de viață sănătos și distracția în natură și vă invită să vă alăturați competiției, alături de prieteni și familie.

Startul și sosirea vor avea loc în parcarea Camping Dragomirna, lângă Mănăstirea Dragomirna din comuna Mitocul Dragomirnei, județul Suceava.

Alături de matinalii Andrada și Călin a fost, în această dimineață, Cristian Ilie, reprezentant al Clubului Sportiv Monti Cond Serv, Suceava, care ne-a adus detalii despre înscrieri, traseu, categorii participante, ora startului si necesarul pe care un participant trebuie să îl aibă la el.

De altfel, mai multe informații, înscrieri și surprize, puteți găsi și pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/700539693458359/

comments

comments