full screen background image

Cursuri de formare profesională, la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava

Ca umare a analizei şi cerinţei mediului de afaceri local de identificare a nevoilor de formare ale antreprenorilor și angajaților din cadrul firmelor, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava oferă o alternativă pentru servicii de excelenţă în formarea continuă a resurselor umane şi lansăm oferta cursurilor de formare profesională, pentru anul 2017.

Programele de formare profesională se desfăşoară la sediul din Suceava al Camerei de Comerţ si Industrie Suceava.

Cursurile sunt acreditate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), cursanţii obţinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Înscrierile la cursuri se realizează prin transmiterea formularului de înscriere, prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universității, nr. 15-17, Suceava RO, Tel. +40 230 521 506, Fax: +40 230 520 099, E-mail: office@ccisuceava.ro Web: www.ccisv.ro

Taxa de curs include formarea profesională, suportul de curs şi fişele de lucru în format electronic, examinarea finală şi certificatul de absolvire.

Reduceri de preţ aplicate taxei de curs:
– 10 % pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ;
– 10 % pentru 2 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii,
– 15 % pentru 3-4 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii;

Discounturile de mai sus nu se cumulează.

Lista cuprinde cursuri de Inspector / Referent Resurse Umane, Inspector în domeniul Securităţii şi sănătăţii în muncă, Arhivar, Arhivist, Contabil, Expert achiziţii publice, Lucrător în comerţ, Specialist in managementul deşeurilor, Competenţa Comună – Competenţe Antreprenoriale, Agent de turism – Ghid, Administrator pensiune turistică, Manager de Proiect, Manager Resurse Umane, Manager în activitatea de turism, Ospătar, Lucrător în alimentaţie, Bucătar şi Formator.

Amănunte şi înscriere, pe http://ccisv.ro/content/cursuri-de-formare-profesionala/.

comments

comments