full screen background image

Lucrări de reabilitare pe drumurile judeţene

Preşedintele Consilului Judeţean, Gheorghe Flutur, anunţă că au demarat lucrările la drumul Brodina-Ulma, până la frontiera cu Ucraina.

Este vorba de o porțiune de circa 5 kilometri, care mai întâi va fi pietruită, după care se va turna covor asfaltic.

Flutur a vorbit şi despre alte lucrări la drumurile judeţene:

Deja s-au asfaltat 4 kilometri de drum la Mălini spre Stânișoara, iar acum pregătim modernizarea drumului care leagă Pojorâta de Izvoarele Sucevei.

După cum se știe, a fost asfaltat și drumul Horodniceni – Pocoleni.

Am făcut demersuri la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar în aceste zile încep lucrările de modernizare a drumului de la Milișăuți spre Rădăuți, de acolo de unde s-au oprit anul trecut, în toamnă, şi la porțiunea de drum care leagă Sucevița de Rădăuți.

În urma demersurilor făcute la Drumurile Naționale, vor demara în curând lucrările de refacere a drumului DN2, care leagă municipiul Suceava de municipiul Fălticeni. Drumul arată jalnic şi am cerut insistent să se toarne covor asfaltic. Am promisiunea că acest lucru se va întâmpla în perioada imediat următoare.

Pentru modernizarea drumului județean Frasin-Broșteni am depus solicitare de finanțare prin PNDL – Programul National de Dezvoltare Locală și sper ca foarte repede să înceapă lucrările și aici.”

Consiliul Județean Suceava a alocat drumurilor județene, în bugetul pe 2017, suma de 30 de milioane de lei, pentru investiții și întreținerea acestora.

comments

comments