full screen background image

Doi dorneni au bătut şi tâlhărit un tânăr care a refuzat să le dea de băut la un bar din localitate

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vatra Dornei s-au sesizat, luni, despre faptul că, în cursul zilei de duminică, în jurul orei 21.00, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, a fost victima unei agresiuni, comise pe raza municipiului Vatra Dornei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, duminică, în jurul orei 17.00, persoana vătămată s-a deplasat în municipiul Vatra Dornei pentru cumpărături.

Apoi, a mers cu doi prieteni la un bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat a fost abordat de doi tineri necunoscuți, care i-au cerut să-i cinstească, lucru cu care aceasta a fost de acord.

Ulterior, pe parcursul discuțiilor, cei doi necunoscuți au început să-l provoace pe tânărul de 21 de ani.

Acesta a plecat din bar, însă a fost ajuns de cei doi, care l-au lovit cu pumnii, după care agresorii l-au urmărit pe o altă stradă din localitate și i-au sustras suma de 180 de lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorii au fost identificați ca fiind un tânăr de 19 ani și unul de 25 ani, ambii cu antecedente penale, din municipiul Vatra Dornei.

Cei doi autori au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, marţi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de ”lovire sau alte violențe” și ”tâlhărie”.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza