full screen background image

Propunerea săptămânii 15-21 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DIRECTIA 5 – Am Ştiut

Zâmbetele şi optimismul par a fi cuvintele de bază care să definească cea mai nouă lansare marca Direcţia 5. Astfel, nu e de mirare că piesa “Am ştiut” se va regăsi pe albumul “Happy Days”, un material discografic pe care îl aştepăm în luna noiembrie a acestui an. Videoclipul poartă semnătura cunoscutului Alex Ceauşu, a fost filmat într-o singură zi iar în el apare şi solista cu care trupa şi-a început colaborarea încă din anul 2005, Alina Crişan. Dacă balada care parcă te trimite cu gândul la dimineţile petrecute în doi ţi-a captat atenţia, voteaz-o şi ea va intra în playlist-l VIVA FM.

  • PAUL DAMIXIE – Get Lost

DJ-ul şi producătorul român Paul Damixie a lansat încă o piesă de succes, care are acel sound ce nu poate trece neobservat. Îl cunoaştem din cadrul proiectului Radio Killer, dar nici cariera solo nu pare să îi prindă rău, dacă luăm în considerare că a fost premiat pentru remixul piesei Hello de la Adele. “Get Lost” şi-a câştigat rapid popularitatea, iar pe măsură ce a fost lansat şi videoclipul, succesul a luat proporţii, devenind şi una dintre cele mai căutate piese de pe Shazam România. ” Îmi place piesa foarte tare şi mă bucur că într-un timp atât de scurt are un succes neaşteptat de mare” spunea Paul Damixie acum ceva timp. Dacă piesa ar merita să intre şi în playlist-ul VIVA FM, poţi vota în consecinţă.

 

  • SHAWN MENDES – There’s Nothing Holdin Me Back

După succesul răsunător pe care l-a avut cu “Treat you Better”, Shawn Mendes ne arată că ar putea fi din nou “pe val”. Artistul a lansat piesa “There’s Nothing Holdin Me Back”care are deja vizualizări de ordinul zecilor de milioane şi o energie pozitivă care se transmite imediat. Talentul lui Shawn Mendes se evidenţiază din nou, artistul făcând demonstraţii vocale impresionante, în piesa ce face parte din ediţia deluxe a albumului “Illuminate”. Acordă-i votul tău şi piesa se va regăsi în playlist-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments