full screen background image

Concurs de alergare montană de noapte, în zona Rarău

În acest weekend, membrii Asociației BAFi Rădăuți vor fi în deplasare la “Edelweiss Night Run” 2017.

Competiția de noapte “Edelweiss Night Run” este un proiect întreprins de asociația “Hai în Bucovina”, Asociația Lacertae
Virides și Edelweiss Team.

Concursul de alergare montană are loc în subdiviziunile Rarăului și surprinde frumusețea zonei cu scopul de a promova mișcarea în aer liber, dar și de a promova unul dintre cele mai frumoase meleaguri românești.

BAFi va fi prezentă sâmbătă și la Câmpulung.

Președintele Asociației, Alin Tudosă, va participa la alergarea montană pe timp de noapte, iar Alexandra Gavrileț și Andra Vlăjoagă vor juca cu tinerii prezenți joculețe ale copilăriei și joculețe de energizare.

Și “Bucuria de a face” va fi prezentă printr-un stand cu obiecte lucrate manual, care pot fi procurate în schimbul unor donații pentru susținerea activității asociației.

Rădăuțenii dornici de mișcare sunt invitați să se altăture inițiativei “Edelweiss Night Run”.

Duminică, echipa de voluntari BAFi se deplasează la “Ziua Costumului Popular în Cartea Recordului “, în Bistrița Năsăud.

Evenimentul este unul istoric şi va pune în valoare tradiţia portului popular românesc, unic în lume, păstrat încă şi purtat cu mândrie în Ţara Năsăudului, patria costumului popular.

comments

comments