full screen background image

Propunerea săptămânii 08-14 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JASMINE THOMPSON – Old Friends (Album Version)

Jasmine Thompson își continuă promovarea noului album, cel de-al treilea din carieră, cu o piesă pe cât de sensibilă, pe atât de unică. “Old Friends” a fost lansată la finalul lunii aprilie, iar tânăra Jasmine, în vârstă de doar 16 ani ne duce într-o zonă relativ melancolică. Acest lucru şi prin intermediul videoclipului în care ne-am putea regăsi prin intermediul pasajelor în care artista se întoarce în timp, la adevăraţii prieteni. Dacă mesajul te-a captivat şi pe tine, votează piesa şi ea va intra în playlist-ul VIVA FM.

  • KYGO FT. ELLIE GOULDING – First Time

Deja se spun foarte multe lucruri bune despre colaborarea dintre Kygo şi Ellie Goulding. Cei doi au lansat cu puţin timp în urmă piesa “First Time”, despre care, de pe unele site-uri specializate putem afla că este un “imn al iubirii adolescentine”. Notorietatea celor doi talentaţi artişti nici nu putea avea alte rezultate decât cele aşteptate, astfel încât piesa a cucerit deja aproape 10 milioane de vizualizări de la momentul lanării şi până acum. Totuşi, piesa a intrat în playlist-urile publicului în primul rând pentru stările pe care le transmite şi doar după aceea datorită popularităţii artiştilor care au lansat-o. First Time vorbeşte despre momentele de neuitat trăite în perioada adolescenţei, care par lipsite de sens uneori şi totuşi aduc atât de multă bucurie. Cum ţi se pare această colaborare?

 

  • MANUEL RIVA – Hey Now

Chiar de la producătorul de muzică electronică şi DJ-ul care a ocupat primele locuri în toate topurile muziale cu piesa “Mhm Mhm”, vine şi piesa “Hey Now”. Este vorba de Manuel Riva, care a decis ca vocea acestei piese să fie Luise iar videoclipul să fie realizat în Londra. Trăirile diferite surprinse foarte expresiv în versuri ne duc cu gândul la momentele de confuzie dintre două relaţii, când trăim atât în prezent cât şi în trecut. Interesant este că, indiferent dacă trecem sau nu prin aceste stări, piesa ne “prinde” oricum. Voteaz-o iar ea poate intra în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments