full screen background image

Ultima zi de înscriere la „Cupa Primăverii” 2017, organizată de LPS

Catedra de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Suceava organizează în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport  și Asociația Județeană de Fotbal Suceava ,  „Cupa Primăverii”, la nivel gimnazial, în zilele de 6-7 mai 2017.

Sunt invitate să se înscrie unitățile școlare de pe întreg teritoriul județului, cu o echipă formată din elevi ai claselor a VII-a și a VIII-a.

„Având în vedere numărul mare de unități școlare care au participat anul trecut la această competiție dar și solicitările pe care nu am mai putut să le onorăm, am decis ca în acest an să împărțim competiția în două etape: prima, destinată elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a se va desfășura în zilele de 6 – 7 mai 2017 iar cea de-a doua etapă destinată elevilor din ciclul primar, I – a IV-a și a elevilor din clasele a V-a și a VI-a urmând a fi programată ulterior, până la sfârșitul anului școlar. Așadar așteptăm până joi, 4 mai 2017, ora 22:00, orice unitate școlară din județul Suceava să se înscrie prin trimiterea unui e-mail care să conțină denumirea unității școlare, numele și prenumele profesorului coordonator și un număr de contact,  la adresa web.lpssuceava@yahoo.com”, a declarat prof. Murariu Ovidiu.

Se vor acorda cupe, medalii, diplome primelor echipe clasate dar și diplome de participare tuturor echipelor cât și adeverințe profesorilor insoțitori.

Acte necesare participării:

1. Tabel nominal care să cuprindă:
– denumirea unităţii şcolare;
– numele şi prenumele jucătorilor;
– data naşterii (ziua, luna, anul);
– clasa;
– viza medicală (cu semnătura şi parafa medicului);

2. Copie a unui act de identitate (Carte de identitate, certificat de naștere, pașaport).

3. Un act oficial cu fotografie (se cere doar în cazul unei contestații).

Toate documentele solicitate vor fi predate comisiei de organizare înaintea primului joc .

Aceştia vor verifica obligatoriu existenţa vizei medicale pentru fiecare jucător din tabelul de înscriere.

comments

comments