full screen background image

Propunerea săptămânii 01-07 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CARLA’S DREAMS FT. INNA – Tu Și Eu

Deşi nu se află la prima colaborare, INNA şi CARLA’S DREAMS au reuşit să doboare un nou record, odată cu lansarea piesei “Tu şi Eu”. Cu peste un milion de vizualizări în mai puţin de 24 de ore, single-ul vine la aproximativ 4 ani de la lansarea P.O.H.U.I, iar Carla`s Dreams spuneau că este: ” De fiecare dată, o bucurie şi o plăcere să lucrăm cu INNA. Uneori, serile petrecute împreună, pe lângă bună-dispoziţie, nasc şi astfel de piese.” Popularitatea piesei vine probabil şi din faptul că ea evidenţiază sentimentele frumoase născute în familie, precum grija şi afecţiunea. Te lăsăm să o asculţi, iar dacă îţi place,voteaz-o!

  • CHARLIE PUTH – Attention

Categoria pieselor care s-ar putea să devină hiturile verii 2017 se măreşte constant. De data aceasta cu o piesă lansată de Charlie Puth, care pare că ne povesteşte despre fata aceea care, deşi termină o relaţie, nu se lasă prea uşor şi continuă să ceară atenţie. Evident, piesa se numeşte “Attention” şi este însoţită de un videoclip sugestiv, care are deja mult peste 15 milioane de vizualizări la clipul oficial. Putem spune aşadar că single-ul ce va face parte de pe albumul “Nine Track Mind” are mult potenţial, mai ales că ne amintim de succesul “We Don`t Talk Anymore”, piesă realizată în colaborare cu Selena Gomez. Ce părere ai?

 

  • LADY GAGA – The Cure

În luna aprilie a acestui an, Lady Gaga a fost cap de afiş în cadrul festivalului “Coachella”, unde fanii s-au putut delecta cu hituri deja consacrate, show-uri de lumini, costume şi coregrafii spectaculoase dar şi cu o nouă creaţie. Artista a prezentat pe scenă piesa intitulată “The Cure”, care ne aminteşte de stilul pop şi de ritmul preferat de Major Lazer. Ca de fiecare dată, publicul a avut cuvinte de laudă despre prestaţia artistei pe scenă iar unele voci spun că Lady Gaga, care a petrecut destul de mult timp în studio în ultima vreme, se pregăteşte şi de lansarea unui nou album. Dacă îţi place “The Cure”, voteaz-o şi ea va intra în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments