full screen background image

Traian Andronachi a rămas la șefia Spitalului Municipal Rădăuți

Avocatul Traian Andronachi a rămas la șefia Spitalului Municipal ”Sfinții Doctori fără de Arginți Cosma și Damian” de la Rădăuți, câștigând detașat concursul cu contracandidatul său, medicul Radu Agrosoaie, angajat al unității spitalicești din municipiu.

Examenul, la care a fost invitată și presa locală pentru a asigura transparența și corectitudinea testării, a durat aproape trei ore.
Fiecare candidat a avut la dispoziție câte o oră și jumătate pentru a-și susține proiectul managerial și pentru a răspunde întrebărilor puse de membrii comisiei de examinare, din care au făcut parte dr. Grigorie Ionuță, fost manager al Spitalului din Siret, economistul Marius Scorobohaci fost manager al Spitalului Siret, economistul Gheorghe Simota, consilier local din partea PSD în calitate de președinte și juristul Haralambie Herghiligiu, administrator al Primăriei Rădăuți.

În urma susținerii concursului, Traian Andronachi a obținut nota 9,14, iar Radu Agrosoaie nota 5,60.

Astfel, după o perioadă de șapte luni de interimat, avocatul Traian Andronachi este acum manager cu acte în regulă al spitalului rădăuțean, pentru un mandat de trei ani.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

Foto: Corneliu Cîrdeiu

comments

comments