full screen background image

“Car and moto meeting”, la Câmpulung Moldovenesc

În zilele de 29 şi 30 aprilie, pe Platoul central din Câmpulung Moldovenesc va avea loc evenimentul “Car and moto meeting”, dedicat pasionaţilor de maşini şi de motoare.

Evenimentul va cuprinde mai multe concursuri – Limbo, Best car of the show, Best interior, Best exterior şi Best moto of the show.

Regulament special Concurs Limbo: -In mașina concurenta se accepta doar șoferul.
-Mașinile pe air ride (perne de aer) vor fi separate de cele statice.
-Mașinile Cabrio vor fi separate de cele normale.

Pentru a lua parte la oricare dintre aceste concursuri, participanţii vor comunica acest lucru Organizatorului.

Premiile Best Car, Best Moto, Best interior și Best exterior se vor acorda în baza voturilor valabil exprimate de către vizitatori.

Înscrierea s-a făcut prin trimiterea unei poze cu mașina/motorul participant la eveniment pe pagina de Facebook “Car and moto meeting Câmpulung Moldovenesc”.

Participanţii sunt obligaţi:
– să respecte indicaţiile Organizatorului
– să expună autovehiculele pe întreaga durată a Evenimentului începând cu 29 aprilie 2017, ora 13:00, fără a le schimba amplasamentul sau a le scoate din spatiul expoziţional înainte de finalul Evenimentului;
– la intrarea şi la ieşirea din incinta spatiului expozitional, sa ruleze cu viteză foarte redusă, nu mai mult de 5 km/h, cu atenţie sporită şi însoţiţi numai de Organizator.
– să aibă un comportament civilizat pe durata întregii lor prezenţe la Eveniment, abţinându-se de la orice fel de comportament antisocial sau imoral;
– sa nu participe la concursuri neincluse în programul expoziţional, organizate între participanţi fără voia şi cunoştinţa organizatorilor evenimentului ;
– să nu consume băuturi alcoolice pe perioada Evenimentului şi să nu se prezinte la Eveniment în stare de ebrietate.

In caz de neconformare si nerespectare a regulamentului, participantii vor fi excluşi din concurs şi vor fi evacuaţi.

comments

comments