full screen background image

Cinci elevi suceveni au obținut premii și medalii la Olimpiada Națională de Informatică

În acest an școlar, la etapa națională a Olimpiadei de Informatică – secțiunea Liceu, ce a avut loc la Brașov, în perioada 20-24 aprilie, lotul sucevean a fost compus din zece elevi.

În urma desfășurării etapei naționale, cinci elevi au obținut premii și medalii.

Astfel, elevul Pauliuc Eduard Timotei, clasa a IX – a, de la Liceul Teoretic “Filadelfia” Suceava, îndrumat de prof. Narcisa Ștefănescu și prof. Silvia Hrișcă a obținut mențiune din partea MEN și medalie de argint, elevul Manghiuc Teodor Florin, clasa a XII – a, de la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava îndrumat de prof. Narcisa Ștefănescu a obținut mențiune din partea MEN și medalie de argint, elevul Țifui Ioan Alexandru, clasa a X –a, de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava, îndrumat de prof. Ovidiu Marcu și prof. Giorgie Vlad a obținut medalia de bronz, elevul Horodincă Mihai, clasa a X-a, de la Colegiul Național “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, îndrumat de prof. Gabriela Coajă a obținut medalia de bronz, iar elevul Șlincu Șerban Ștefan, clasa a XII –a, de la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava, îndrumat de prof. Marius Ududec și prof. Ovidiu Marcu a obținut medalia de bronz.

Lotul olimpic sucevean a fost însoțit la etapa națională a olimpiadei de profesor Daniela Petrovici, de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava.

Totodată, din Comisia Centrală a Olimpiadei Naționale de Informatică a făcut parte, în calitate de membru, profesor Giorgie Daniel Vlad, de la Insectoratul Școlar Județean Suceava.

comments

comments