full screen background image

Aproape 150 de amenzi aplicate de poliţişti, după doar câteva ore de controale în trafic

Viteza excesivă este, în continuare, una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, soldate cu persoane decedate şi rănite grav. Zilnic, poliţiştii organizează acţiuni în trafic pentru identificarea şoferilor care încalcă legislaţia rutieră, sancţionarea acestora şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

În scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic cât şi în pentru combaterea comportamentelor de natură să prejudicieze siguranţa rutieră, în data de 26 aprilie, între orele 07:00-11:00 şi 15:00-19:00, Serviciul Rutier – IPJ Suceava a organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, pe DN17, pe segmentul de drum Suceava-limita cu judeţul Bistriţa, la care au participat şi efective de poliţie din cadrul I.P.J. Bistriţa Năsăud.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.645 de lei.

Cele mai multe sancţiuni – 90, au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii au suspendat 10 permise de conducere, din care 8 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 2 pentru depăşiri neregulamentare.

Pentru neregulile tehnice constatate au fost retrase 2 certificate de înmatriculare pentru vehicule.

La ora 08,54, un bărbat, de 63 de ani, din Vatra Dornei, a condus autoturismul, pe DN 17, în Pojorâta, cu viteza de 103 km/h.

La ora 16,35, un bărbat, de 30 de ani, din Pojorâta, a condus autoturismul pe DN 17, în Valea Putnei, cu viteza de 101 km/h.

La ora 16,46, un tânăr, de 29 de ani, din Suceava a condus auto pe DN 17, în Valea Putnei, cu viteza de 103 km/h.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza