full screen background image

Primăria Suceava va moderniza alimentarea cu apă pe strada Traian Ţăran

Primăria municipiului Suceava va investi în extinderea alimentării cu apă dintr-o zonă rezidenţială cu locuinţe construite în regim privat.

Reţeaua de alimentare cu apă de pe strada Traian Ţăran a fost executată de către cei care şi-au ridicat case în această zonă, însă, odată cu creşterea numărului de consumatori, “debitul necesar la un eventual incendiu” nu poate fi asigurat.

“Luând în considerarea acest aspect, se propune extinderea reţelelor de apă şi amplasarea unor hidranţi de incendiu”, arată primarul Ion Lungu, în expunerea de motive la proiectul de hotărâre spus aprobării Consiliului Local.

Distribuirea apei se va face gravitaţional, printr-o reţea cu configuraţie ramificată, cu racordare la conducta municipiului Suceava de pe strada Ion Irimescu, în timp ce colectarea va avea loc într-un cămin de golire de pe strada Sofia Vicoveanca.

Valoarea totală a investiţiei, pe o lungime de 864 de metri de conducte, cât şi în echipamentele aferente, este de 620.000 de lei, aceasta urmând a fi materializată în 2 luni.

comments

comments