full screen background image

Cel mai mare concurs de Mountain Bike din Bucovina, pe 10 iunie, la Dragomirna!

Monti Cond Serv pregăteşte cu energie și entuziasm cea de-a 6-a ediție a Maratonului MTB Dragomirna powered by ASSIST, cel mai mare concurs de Mountain Bike din Bucovina, care se va desfăşura pe 10 iunie.

Se anunţă un traseu cu noi provocări, pregătit pentru toate categoriile de vârstă sau antrenament, ideal pentru competiţie sau pentru orice persoană ce doreşte o aventură nouă pe doua roşi.

În organizarea acestui concurs cu tradiție, Monti Cond Serv va colabora cu ASSIST Software, în calitate de sponsor principal al evenimentului.

Monticond Suceava susține ciclismul, modul de viață sănătos și distracția în natură și vă invită să vă alăturați competiției, alături de prieteni și familie.

Startul și sosirea vor avea loc în parcarea Camping Dragomirna, lângă Mănăstirea Dragomirna din comuna Mitocul Dragomirnei, județul Suceava.

“Nu contează pregătirea ta, fie că te lupţi pentru locul 1 sau pur şi simplu vrei să iei parte la un eveniment ciclistic deosebit, te aşteptăm să te înscrii.”, transmit organizatorii evenimentului.

De aceea, vor fi pregătite 4 trasee.

Traseul lung este de aproximativ 50 km și străbate drumurile forestiere din preajma Mănăstirii Dragomirna, încercând să solicite cicliștii care au o pregătire mai bună în arta pedalatului.

Traseul Scurt se adresează celor care au o mai bună pregătire în tainele pedalatului, traseul având aproximativ 35 km și străbate drumurile forestiere de prin pădurile din preajma Mănăstirii Dragomirna.

Traseul Kids, special creat pentru cei mici, cu o lungime de aproximativ 4 km, are o dificultate mică.

Traseul Family va avea o lungime de aproximativ 14 km și va fi pe drumuri forestiere, pietruite sau doar pământ, cu trafic inexistent.

Taxa de participare este stabilită la 50 de lei, în cazul înscrierii şi plăţii efectuate până în ziua competiţiei, şi de 60 de lei, în cazul înscrierii şi plăţii efectuate la faţa locului, în ziua competiţiei.

Taxa de participare se poate achita la magazinul Monticond (strada Universității, numărul 29, Suceava) (de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00 și sâmbătă, intre orele 8:00 și 14:00, sau prin virament bancar la Banca Transilvania, titular Club Sportiv Monticond, în contul RO17 BTRL RONC RT02 5649 1601 (plus comision de tranzacție – patru lei).

Pachetul de start include: cronometraj, număr concurs, coliere de prindere, o sticlă de apă, baton nutritiv, gel. În curând, noi surprize!

Categorii de vârstă sunt:
– copii 4-6 ani (pentru Traseul Kids)
– copii 6-8 ani (pentru Traseul Kids)
– copii 8-10 ani (pentru Traseul Kids)
– copii 10-14 ani (pentru Traseul Family)
– feminin open (pentru Traseul scurt și Traseul lung)
– masculin 15-18 ani (pentru Traseul scurt)
– masculin 19-29 ani (pentru Traseul scurt și Traseul lung)
– masculin 30-39 ani (pentru Traseul scurt și Traseul lung)
– masculin 40-49 ani (pentru Traseul scurt și Traseul lung)
– masculin 50+ (pentru Traseul scurt și Traseul lung)

Programul concursului din 10 iunie:
– orele 8:00 – 9:30 / înscrieri la fața locului
– orele 8:00 – 9:30 / ridicarea pachetelor de start
– ora 9:45 / ședință tehnică
– ora 10:00 / start tura lungă
– ora 10:10 / start tura scurtă
– ora 10:20 / start tura family
– ora 12:00 / start tura kids

Dacă vrei să te înscrii sau să afli mai multe despre eveniment, o poţi face pe www.club.monticond.ro.

 

Reprezentanții Clubului Sportiv Monti Cond Serv, Dorin Condria și Sebastian Bădescu, au fost astăzi alături de matinalii VIVA FM și au vorbit despre cea de-a VI-a ediție a maratonului MTB Dragomirna powered by ASSIST Software.

Ei au anunțat că au început deja înscrierile, iar casca de ciclism este obligatorie.

Află mai multe, din înregistrarea de mai jos:

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza