full screen background image

Propunerea săptămânii 24-30 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARIANA GRANDE ft. JOHN LEGEND – Beauty And The Beast

După douăzeci și șase de ani, duetul Celine Dion – Peabo Bryson a fost refăcut de cărte Ariana Grande și John Legend. În piesa “Beauty And The Beast”, linia melodică inițială a fost păstrată, adaptările realizând-se doar în funcție de vocile celor doi artiști. Făcând parte de pe colana sonoră a filmului cu același nume, care s-a bucurat de un real succes, piesa “Beauty and The Beast” are și un videoclip cu imagini din film. Cum ți se pare?

  • ED SHEERAN – Galaway Girl

Piesa cu numărul cinci de pe cel mai nou album al britanicului Ed Sheeran, “Divide”, este intitulată “Galaway Girl”. Deși nu era inițial la fel de populară precum “Shape of You” sau “Castle on the Hill”, acest lucru s-a schimbat săptămâna trecută, când artistul a dezvăluit că a vrut să își tatueze titlul piesei însă o prietenă l-a greșit intenționat, lui Sheeran rămânându-i doar să admire “Galaway Grill”. Dincolo de amuzamentul situației, ne dăm seama că popularitatea lui Ed Sheeran este încă în continuă creștere, piesa având mai mult de 42 de milioane de vizualizări pentru video-ul cu versuri. Dacă ritumul te prinde și pe tine, votează “Galaway Girl”!

 

  • G EAZY ft. KEHLANI – Good Life

Așteptarea fanilor a fost răsplătită din plin, în momentul în care au început să apară detalii inclusiv despre coloana sonoră a celui mai nou film din seria “Fast and Furious”, “Fate of the Furious”. Și în videoclipul piesei “Good Life”, în care îi putem asculta pe G Eazy și Kehlani, apar imagini din film, servind drept motivație suplimentară pentru cei care nu au văzut încă pelicula. Piesa transmite un mesaj pozitiv, relaxant și surprinde foarte bine perioada în care nu trebuie decât să ne bucurăm de viață, după o perioadă grea. Energia pozitivă transmisă este și ea la cote înalte. Așadar, dacă și ție ți-a adus un zâmbet pe buze, votează piesa și ea poate intra în playlist-ul VIVA FM!

Care este melodia ta preferată?

comments

comments