full screen background image

BAFi Rădăuţi împlinește 3 ani de activitate

Acasă la BAFi e sărbătoare – Asociaţia de la Rădăuţi împlinește 3 ani de activitate.

Cu aceasta ocazie, cei care doresc să-i cunoască şi să petreacă împreună cu ei sunt așteptati să-şi petreacă următoarele trei zile alături de membrii BAFi.

Trei zile în care se vor desfăşura diferite acțiuni, de la povești despre BAFi, voluntariat și implicare, până la teatru de păpuși și jocuri, de la muzica unor tineri rădăuțeni, până la muzica unor artiști cunoscuți.

În plus, socializare cu și între oameni care își aduc sau și-au adus o contribuție pentru ca BAFi să crească mare, iar comunitatea să se îmbunătățească odată cu ea.

VINERI

Începe șirul evenimentelor cu o seară de muzică la Casa Luca. Sărbătorim bucuria de a fi prin muzică creată chiar acolo de artiști locali. Vor curge rime freestyle, beatboxing, improvizații, dar și discuții despre voluntariat și implicare în comunitate.

SÂMBĂTĂ

Va fi o zi plină încă de dimineață. La ora 9.00, îşi vor da bună dimiViaȚa la sediul asociației. Se va discuta despre idei, planuri, implicare – într-un cuvânt, socializare.

Apoi va urma rândul celor mici. Andra Ștefan și Andreea Roxana Bolovan, actrițe la Teatrul Puck din Cluj-Napoca, împreună cu Silviu Cotiușcă, suport creativ și tehnic, vor da viață unei camere din căsuța BAFi cu piesa de teatru de păpuși „Pădurea fermecată”. Spectacolul este un moment de teatru de păpuși, care-și propune să-i aducă pe prichindei mai aproape de natură. Copiii vor face cunoștință cu pădurea și cu prietenii ei și vor afla ce daruri are codrul pentru oameni și cât de importante sunt acestea pentru echilibrul mediului care ne înconjoară, așa descriu cei trei povestea cu păpuși. Vor avea loc două reprezentații – una de la 11 și una de la 13, potrivite pentru orice vârstă, de la copii, până la tineri și bunici.

Veselie, povesti, jocuri relaxante. Membrii BAFi vor povesti despre ei – ce-au făcut, ce urmează să faca și câteva lucruri despre cum ar putea contribui și ceilalti la mediul din jurul. Vor încheia ziua cu un concert K-lu și Urban Bucovina – un dj și producător din Timișoara, care promovează genuri muzicale ca funk, hip hop și breaks.

DUMINICĂ

În funcție de vreme, vor avea două posibilități – dacă va fi soarele, se va ieși cu bicicletele, în parc sau oriunde in aer liber. Dacă va fi vreme rea, se va merge acasă la BAFi, unde sunt jocuri, instrumente muzicale și cel mai important, prietenii.

 

Radio VIVA FM este partener al evenimentului.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments


TAG