full screen background image

Sensuri unice pe străzile principale din Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, consideră că măsurile de fluidizare a traficului rutier pe Calea Unirii au dat rezultate.

Este vorba despre amenajarea unui pasaj subteran, a unei căi separate pentru intrarea în bazar, desființarea a 3 treceri de pietoni și o deviere pentru accesul la Shopping City.

Lungu: “În perioada sărbătorilor pascale, s-a circulat ceva mai bine pe Calea Unirii, în zona Bazarului, s-a confirmat eficienţa lucrărilor efectuate: micşorarea sensului giratoriu de la Bazar, desfiinţarea trecerilor de pietoni şi înlocuirea lor cu variante alternative, cele două noi benzi de circulaţie, de acces la Bazar şi la Shopping City. Îi mulţumesc viceprimarului Lucian Harşovschi, pentru implicarea sa, fiind prezent în teren foarte mult timp şi ocupându-se ca lucrările să fie efectuate în timp util.”

Lungu a declarat că administrația locală intenționează să amenajeze mai multe sensuri unice, inclusiv pe bulevardul principal și pe bulevardul George Enescu.

Lungu: “Avem un studiu de circulaţie, făcut de Incertrans Bucureşti, în care sunt prevăzute foarte multe sensuri unice. Vom relua acel studiu, să îl punem în aplicare. Vom face noi sensuri unice, în măsura în care ne va permite şi Poliţia Rutieră, să introducem sensuri unice pe bulevardul principal, pe bulevardul George Enescu etc. Vom vedea ce alte sensuri unice sunt posibile, ca şi în alte oraşe, pentru că altă soluţie de fluidizare a traficului nu este la ora actuală.”

comments

comments