full screen background image

Sprijin acordat de deputatul Maricela Cobuz, pentru copiii aflaţi în centrele de plasament de tip familial

În data de 12 aprilie, deputatul PSD, dr. Maricela Cobuz, a făcut fericiți copii de la mai multe centre de plasament de tip familial din municipiul Suceava.

Pe lângă tradiționala felicitare de Paște adresată către suceveni, Maricela Cobuz a dăruit pachete copiilor aflați în Centrul de Plasament de tip familial ”Colț Alb” din Suceava, dar și altor centre de acest fel.

”Acum, în prag de sărbătoare, este important să fim alături de copiii din centrele de plasament aflați departe de familiile lor. Noi trebuie să fim cei care să le oferim atât sprijinul moral cât și material. Am considerat că este moral, ca mamă în primul rând, dar și ca medic pediatru și deputat în Comisia de sănătate și familie să ofer spijin acestor copii. Prin demararea acestor activități, am aflat totodată și care sunt condițiile de trai din Centrul de Plasament de tip familial, care sunt nevoile și cerințele copiilor și ce ar trebui să facem noi la nivel parlamentar pentru a putea veni în sprijinul lor.
Prin acest intermediu, doresc să urez cetățenilor suceveni încă o dată ca Sfintele sărbători de Paște să aducă liniște și pace, sănătate, bucurii și fericire, puterea de a fi mereu mai buni, mai plini de dragoste. Lumina sfântă să coboare în casă și în sufletul nostru. Paște Fericit!”, a spus Maricela Cobuz, deputat PSD de Suceava.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza