full screen background image

Doi poliţişti răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina de serviciu, pe când urmăreau un vitezoman în Dumbrăveni

În cursul nopţii de miercuri, la ora 22.55, în timp ce acționa pe DN 29, pe raza localității Dumbrăveni, folosind autospeciala de serviciu dotată cu aparat radar, o patrulă formată din polițiști ai Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni a identificat un autoturism care a depășit limita legală de viteză în localitate.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Astfel, în timp ce conducea autospeciala, un agent de poliție, de 42 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă şi a pătruns pe contrasens.

Apoi, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, pe o proprietate situată în partea stângă a drumului public.

În urma accidentului, cei doi polițiști au suferit leziuni minore, fiind transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, unul dintre agenți, respectiv cel de 29 de ani, fiind externat.

Cei doi polițiști au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au prelevat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments