full screen background image

Peste 100 de poliţişti acţionează suplimentar în zona lăcaşelor de cult sucevene

În fiecare seară din această săptămână, până în Vinerea Mare, au loc la biserică Deniile, slujbe speciale, la care participă un număr mare de persoane.

Pentru prevenirea faptelor antisociale şi prevenirea furturilor din genţi şi buzunare, peste 100 de poliţişti acţionează suplimentar în zona lăcaşelor de cult, echipaţi în ţinută civilă dar şi în ţinută militară.

Totodată, poliţiştii vă recomandă să aveți grijă de bunurile dumneavoastră și să evitați să vă înghesuiți.

Pentru ca aceste clipe să le puteţi petrece în linişte şi siguranţă, Poliţia Română vă recomandă:

– Parcarea autoturismelor personale să se facă astfel încât să nu se blocheze căile de acces atât pentru cetăţeni, cât şi pentru autospecialele de intervenţie ale poliţiştilor ori aparţinând altor instituţii, în caz de nevoie!
– Dacă părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru scurt timp, nu lăsaţi cheile în contact, în încuietoarea portierei sau a portbagajului!
– Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră!
– Când staţi la rând, nu vă înghesuiţi!
– Nu păstraţi banii în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei! Furturile din genţi se comit în special în locurile aglomerate. – Dacă sunteţi împins, verificaţi-vă imediat geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unui furt!
– Atunci când vă însoţesc copiii, nu îi lăsaţi nesupravegheaţi!
– Respectaţi întotdeauna indicaţiile poliţiştilor!

“Aveţi încredere în Poliţie – veţi beneficia întotdeauna de sprijinul nostru pentru protecţia dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi!”, transmit reprezentanţii IPJ Suceava.

comments

comments