full screen background image

Dr. Marilena Groza, Alpha Servicii Medicale Suceava: ” Ne străduim permanent să insuflăm clienţilor noştri respect pentru profesiunea de medic şi încredere în calitatea umană a medicilor români!”

Organismul omului se schimbă o dată cu înaintarea în vârstă, iar analizele şi investigaţiile trebuie adaptate în funcţie de caracteristicile persoanei în cauză pentru a fi cu adevărat eficiente.

Doamna doctor Marilena Groza, de la Alpha Servicii Medicale Suceava, a venit în studioul Viva, alături de Iulia Sîrghi, pentru a vorbi despre medicina de laborator și despre importanța analizelor:

”În prezent ne desfășurăm activitatea într-un laborator central, care este situat în str. Mihai Eminescu, nr.28 are și punct de recoltare modern, cu reactivi de mare acuratețe și personal ultra-calificat. Tot ce folosim noi este import, 99% din lucurile pe care le folosim sunt de import”.

Clinica este unul dintre pionierii domeniului sănătăţii din judeţul Suceava şi a luat fiinţă ca una dintre primele afaceri private din oraş, dezvoltându-se prin resurse proprii şi prin iniţiativă managerială private a celor două co-fondatoare, dr. Marinela Groza şi dr. Ana Moga.

“Noul aspect şi noile dotări ale punctului de recoltare din cadrul Policlinicii Areni reprezintă o investiţie semnificativă, făcută cu responsabilitate şi profesionalism, din respect pentru profesiunea de medic şi, de asemenea, din respect pentru pacienţii, partenerii şi clienţii noştri. Ne mândrim că, de-a lungul timpului, am format un număr important de specialişti, dintre care unii lucrează în prezent la mai multe laboratoare din oraşul Suceava. Ne-am asumat încă de la înfiinţare valorile jurământului medical şi am făcut tot posibilul să le demonstrăm în activitatea de zi cu zi. Ne străduim permanent să insuflăm clienţilor noştri respect pentru profesiunea de medic şi încredere în calitatea umană a medicilor români. Ceea ce diferenţiază brandul Alpha Servicii Medicale este experienţa valoroasă a medicilor noştri şi faptul că, deşi investim permanent în toate categoriile de aparate de laborator, atât clasice cât şi contemporane, inclusiv roboţi, dăm totuşi prioritate valorii de necontestat şi expertizei specialiştilor de laborator clinic”, declară dr. Marinela Groza.

comments

comments