full screen background image

Spectacol caritabil „Şansa la viaţă”, la Cinema “Modern” din Suceava

Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Asociaţia de părinţi şi absolvenţi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava şi Primăria Suceava organizează miercuri, 12 aprilie, de la ora 18:30, spectacolul caritabil „Şansa la viaţă”.

Evenimentul se va desfăşura în Sala Cinema “Modern” din Suceava.

Pe scenă vor evolua elevii Alexandru Raicu-Andreica, Alexandru Cozaciuc, Laurenţiu Nicolae Roznovan, Trio Guitar (Cristian Dohanici, Iulian Avasiloae, Ştefan Lupu), Orchestra profesorilor de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, dirijor prof. Florin-Silviu Ungureanu, solişti: prof. Viorica Corjan – mezzosoprană, Sorin Ursan – tenor, prof. Cezar Mititiuc – bariton, prof. Mihaela Săveanu – flaut. În program: lucrări de G. Rossini, G. Bizet, L. van Beethoven, W.A. Mozart, G. Verdi, J. Strauss – fiul, P.I.Ceaikovski.

Colectivul liceului își propune să ajute un cadru didactic, diagnosticat cu cancer de col uterin.

Directorul adjunct al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, prof. Johannes-Raimund Onesciuc, a fost în această dimineață alături de matinalii Viva FM, Andrada și Călin.

”Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat activ, mulțumesc celor care urmează să evolueze pe scenă, celor care au evoluat la prima etapă a evenimentului caritabil, desfășurată pe 28 februarie, mulțumesc tuturor colegilor din instituții pentru ca s-au pliat pe acest eveniment, pentru că au făcut toate demersurile și ne-au sprijinit, ca să putem ajunge și la etapa a II-a. Între timp, colega noastră, cea care suferă de cancer de col uterin, a fost evaluată, lucrurile stau într-o direcție potrivită, mi s-a comunicat că și din punct de vedere psihic este mult mai așezată pe un făgaș normal, lucrurile evoluează în direcție pozitivă, și de aceea vă rog pe fiecare dintre dumneavoastră, haideți să oferim o șansă la viață!”.

comments

comments