full screen background image

VIVA FM susține inițiativele de protejare a naturii! Cu Mihai Robu, despre evenimentul ”Plantăm pentru o Bucovină verde”

Matinalii Viva FM susțin orice inițiativă de protejare a naturii!

Alături de noi a fost, în această dimineață, Mihai Robu, organizator ”Plantăm pentru o Bucovină verde”, președintele Asociației pentru Promovarea Educației Elementare.

Ne vedem pe 8 aprilie, mâine, începând cu ora 9, la Ocolul Silvic Stulpicani, pentru a încerca să aducem o schimbare în bine!

“Activitatea se va desfașura în colaborare cu Direcția Silvică Suceava. Oricine este dornic de aer proaspăt și apă de izvor este invitat cu drag să ni se alăture.”

Pentru desfășurarea campaniei se pot face donații, ce vor fi răsplătite cu o fotografie a arborelui plantat care va purta numele tău.

Donațiile se pot face în contul Asociației pentru Promovarea Educației Elementare – RO73 RZBR 0000 0600 1837 6602 deschis la Raiffeisen Bank – Sucursala Bucovina (Suceava) menționând numele tău și specia arborelui pe care îl dorești plantat. Poți alege din cele 3 specii de arbori disponibili (brad, molid sau larice).

Suma nu va face diferența, ci dorința de implicare!

Ascultați mai jos interviul integral cu Mihai Robu, din cadrul emisiunii ”Dimineți Animate”!

comments

comments