full screen background image

Amenzi de 25.000 de lei, după 3 zile de controale în trafic

În perioada 31 martie – 2 aprilie, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat o acţiune pe drumurile publice din judeţ, pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră.

În total, au fost controlate un număr de 203 maşini.

Poliţiştii au aplicat 76 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 24.035 lei, fiind constatate şi 7 infracţiuni rutiere.

De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere, din care 6 pentru alcool, şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe strada Grigore Al.Ghica, din localitatea de domiciliu, având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

Un tânăr, de 26 de ani, din comuna Zvoriștea, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe DN 17, pe strada Aviatorului din comuna Şcheia, cu viteza de 81 km/h în localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto. I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments