full screen background image

Grindeanu: Legea salarizării unitare va fi o inițiativă a coaliției de guvernare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, că noua Lege a salarizării unitare va fi un proiect asumat de coaliția de guvernare și va fi transmisă în cel mai scurt termen, probabil în această săptămână, în Parlament spre dezbatere și adoptare.

“Va fi, din ce am discutat, am discutat și în această dimineață cu doamna ministru Olguța Vasilescu. Este o lege extrem de importantă pentru noi. Se află în programul nostru de guvernare, așa cum știți, e o măsură așteptată de toți românii. Ca să avem forța necesară, inclusiv în Parlament, va fi o inițiativă, în Parlament, a tuturor deputaților și senatorilor care fac parte din coaliția de guvernare. Va o fi o inițiativă a coaliției de guvernare”, a declarat Sorin Grindeanu, prezent la deschiderea Adunării Generale a Asociației Orașelor din România, întrebat ce se întâmplă cu proiectul legii salarizării unitare.

Premierul a precizat că proiectul de lege va fi trimis în Parlament “în cel mai scurt termen, probabil că în această săptămână”, întrebat în acest sens.

AGERPRES

comments

comments