full screen background image

Cartea „Eleda, din țara scrijelelor”, lansată la Biblioteca Rădăuţi

Loredana Elena Postolache, sau Eleda, cum deja e cunoscută, este o ființă ce își iubește țara, rădăcinile și neamul românesc.

Lansarea cărții sale – ”Eleda, din țara scrijelelor” a avut loc joi, 30 martie, la Biblioteca Municipală „Tudor Flondor” din Rădăuţi și s-a bucurat de o participare masivă din partea rădăuțenilor.

Colegi de-ai Loredanei de la Toastmasters Rădăuți au ținut scurte discursuri despre carte și despre autoare, iar un grup de elevi de la Colegiul ”Andronic Motrescu” din Rădăuți au susținut un moment artistic.

Loredana a ales să locuiasca la Arad, orașul în care este stabilită de câțiva ani și în care dezvoltă proiecte ambițioase.

Cartea ”Eleda în țara scrijelelor” a fost lansată inițial la Arad, iar joi la Rădăuți a fost gândit un eveniment în spirit tradițional ce a rămas în sufletele celor prezenți ca o boare de aer proaspăt, înmiresmat de aroma scrijelelor calde și gustoase, una din surprizele serii.

Astfel, cu un firesc alimentat de drag și bucuria întoarcerii acasă, gândul și pașii o poartă mereu la Rădăuți, orașul natal, unde se află părinții, prietenii de o viață și colegii din clubul Toastmasters.

Cu același suflu tradițional, de astă dată în colaborare cu oamenii frumoși din Rădăuți care au ales să ia parte la eveniment, Eleda este cu inima acasă, împărtășind din preaplinul vieții sale celor care au fost prezenți la eveniment.

Prin lansarea acestei cărţi, se continuă seria de evenimente în spirit tradiţional la Rădăuţi. Înainte de lansarea cărții, Eleda a venit în studioul VIVA FM Rădăuți împreună cu Alexandra Gavrileț, unul dintre organizatorii evenimentului și le-a vorbit rădăuțenilor despre ea și cartea pe care a scris-o și care cuprinde toate discursurile pe care le-a ținut în cadrul Clubului Toastmasters Rădăuți. Cei prezenți la eveniment au putut să-și achiziționeze cartea, iar pentru cei care nu au fost la lansare, această carte există la sediul BAFI Rădăuți de unde mai poate fi cumpărată.

comments

comments