full screen background image

Lansarea cărții “Eleda, din țara scrijelelor”, la Biblioteca Rădăuţi

Loredana Elena Postolache, sau Eleda, cum deja e cunoscută, este o ființă ce își iubește țara, rădăcinile și neamul românesc.

Lansarea cărții sale ”Eleda, din țara scrijelelor” va avea loc joi, 30 martie, la ora 17.30 la Biblioteca Municipală “Tudor Flondor” din Rădăuţi.

Loredana a ales să locuiasca la Arad, orașul în care este stabilită de câțiva ani și în care dezvoltă proiecte ambițioase.

Un eveniment gândit în spirit tradițional ce a rămas în sufletele celor prezenți ca o boare de aer proaspăt, înmiresmat de aroma scrijelelor calde și gustoase, va fi una din surprizele serii.

Astfel, cu un firesc alimentat de drag și bucuria întoarcerii acasă, gândul și pașii o poartă la Rădăuți, orașul natal, unde se află părinții, prietenii de o viață și colegii din clubul Toastmasters.

Cu același suflu tradițional, de astă dată în colaborare cu oamenii frumoși din Rădăuți care au ales să ia parte la eveniment, Eleda este deja cu inima acasă, așteptând nerăbdătoare să împărtășească din preaplinul vieții sale celor care vor fi prezenți.

Prin lansarea acestei cărţi, se continuă seria de evenimente în spirit tradiţional la Rădăuţi.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar