full screen background image

Lorena Pintilie din Fălticeni este câştigătoarea Concursului organizat de Radio VIVA FM, la împlinirea a 6 ani de emisie!

Lorena Pintilie din Fălticeni este câştigătoarea Concursului organizat de Radio VIVA FM, la împlinirea a 6 ani de emisie!

Pe 30 martie, este ziua noastră şi Lorena vine să ne cunoaștem!

Ea va afla cum este o zi perfectă la radio: va avea parte de o dimineață animată, în compania matinalilor Ada și Călin, va savura o cafea informativă, cu Iulia Sîrghi, va avea ocazia să vadă cum se redactează știrile Viva Fm și spoturile publicitare.

Pentru că vrem să îi facem ziua și mai frumoasă, o trimitem la răsfăț la un salon de înfrumusețare, luăm prânzul împreună și o trimitem la shopping.

Pe 30 martie, ești norocos cu VIVA FM – Trăiește-ți muzica!

Mulţumim tuturor celor care au trimis mesaje şi ne-au spus “de ce iubești/ îți place Viva Fm”!

Iată şi câteva dintre mesajele care ne-au impresionat:

“Iubesc Radio VIVA FM din multe motive. Este prietenul meu, cel care îmi ţine companie zilnic, cel care mă binedispune şi care îmi aduce ultimele noutăţi, cel care îmi mângâie auzul cu muzică bună, dar mai ales acel prieten unic şi original în care nu am emisiuni de prost gust sau prezentatori care fac glume proaste şi râd până mă obosesc. Vă mulţumesc pentru oamenii frumoşi pe care îi aveţi şi pe care ni-i prezentaţi şi pentru starea de bine pe care o degajaţi. Mult succes în continuare!”

“Iubesc toate emisiunile, ştiu reclamele pe de rost şi spoturile emisiunilor, râd cu Cezar Oană (e genial). Toţi sunteţi oameni frumoşi şi aveţi glasuri minunate. Vă doresc să existaţi mulţi ani şi să nu vă schimbaţi. Pupici!”

“Iubesc VIVA FM de 97,8 ori… V-am descoperit acum 3 ani, când m-am mutat din Iaşi în Fălticeni. Şi nu am mai auzit un post de radio aşa de implicat: aţi redat mâinile unui copil, ce poate fi mai minunat. Promovaţi campanii de ajutorare a câinilor, a copiilor fără suport material. Sunt alături de voi!”

“Sunt Lorena din Fălticeni şi vreau să vă urez din toată inima LA MULŢI ANI! Nu o să încapă doar într-un singur mesaj de ce iubesc VIVA FM. Ascult VIVA FM încă de când mă trezesc şi până seara târziu, când vreau să adorm şi îmi zic că vreau să mai ascult încă o piesă şi piesele bune nu se mai termină.”

“De ce iubesc VIVA? Pentru că are oameni frumoşi, emisiuni frumoase, suflete frumoase!”

“Odată cu venirea primăverii, a apărut VIVA FM (2011). De atunci, în fiecare zi aduceţi primăvara în viaţa noastră. Mulţumim că ne faceţi zilele cu soare!”

“Iubesc radioul, dar mai ales VIVA FM. Cu muzica voastră am iubit, am plâns şi mi-am petrecut fiecare zi la locul de muncă. Ştirile interesante şi surprizele te fac să nu renunţi la această frecvenţă. Iubesc VIVA FM pentru că voi aţi reuşit să mă convingeţi, cu profesionalismul de care daţi dovadă zilnic!”

Mulţumim şi partenerilor noştri – Salonul de înfrumuseţare „Bliss Jolie”, Restaurantul „Old Times” Suceava şi Complexul Comercial „Shopping City” Suceava!

 

Povestea Radio VIVA FM a început pe 30 martie 2011, la Suceava şi Fălticeni.

Am dezvoltat o comunitate, am legat prietenii, am deschis noi perspective în ceea ce privește un post de radio cu specific local.

Viva Fm reprezintă expresia dorinței noastre de a fi mai aproape de ascultătorii și de colaboratorii noștri din județ.
Mediul de afaceri din zonă și-a găsit un aliat serios în Viva Fm și această relație se află în continuă creștere.

Sub sloganul ”Trăieşte-ţi muzica!”, Viva FM a reusit să-şi creeze, de-a lungul timpului, o amprentă muzicală ușor identificabilă și mult apreciată de ascultători.

La emisiunile noastre, s-au facut auziţi, la interviurile Viva FM, Direcţia 5, Marcel Pavel, Paula Seling, Andra, Proconsul.

Ne-am mai propus, în același timp, să facem și să aducem atmosfera de acasă la radio și viceversa. Prin muzică, am reușit să cream o legătură autentică între noi și ascultători.

Până aici, Viva Fm a străbătut un lung drum.

Pentru că ați fost alături de noi de la bun început și pentru că am avut răspunsurile voastre pozitive, ne-am simțit impulsionați să continuăm pe aceeași direcție.

Încă de la început, pe 11 decembrie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a oferit postului de radio VIVA FM diploma de excelenţă pentru debut.

De altfel, Radio VIVA FM  a fost singurul radio local din ţară care a primit diploma de excelenţă pentru debut, din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Din 28 noiembrie 2014, Radio VIVA FM este prezent și la Rădăuți!

Au urmat apoi staţiile din Botoşani (21 mai 2015) şi Iaşi (20 mai 2016)!

Prin urmare, deja putem vorbi despre un contact permanent cu toți prietenii noștri. Acum, poţi să ne asculţi în Suceava (93,7 FM), Fălticeni (97,8 FM), Rădăuţi (90,1 FM), Botoşani (106,3 FM) şi Iaşi (105 FM)!

Pentru că aveţi nevoie de un post de radio dedicat vouă, care să vă fie aproape!

Marile teme și întrebări, evenimente locale, naționale și internaționale sunt prezentate în programele Radio VIVA FM – “Dimineţi Animate”, “Viva Cafe”, “Viva Trafic” sau în emisiunile “Faţă în faţă”, “Cheia succesului”, “Doza de educaţie” şi “Baba arde şi ţara se piaptănă”.

Actualitatea evenimentului sau mesajul sursei, impactul sau consecinţele, iată elementele ce definesc Radio VIVA FM.

Mai mult conform studiului realizat de Hexis Consulting – pe intervalul de vârstă 18-49 ani, Radio Viva Fm este cel mai ascultat radio din județ.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza