full screen background image

Propunerea săptămânii 27 MARTIE – 2 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BEBE REXHA – I Got You

BEBE REXA ne aduce mai aproape un alt single extras de pe albumul său de debut. “I got you” beneficiază de un videoclip extrem de exotic, filmat în deșert. Ne-am obișnuit deja cu dinamismul artistei de origine americană și nici această piesă nu ne dezamăgește. Versuri care îți intră ușor în minte și linie muzicală energică, așa am putea defini piesa care, deși lansată în luna octombrie a anului trecut, încă se regăsesște în topurile internaționale. Dacă vrei să faci loc energiei debordante în playlist-ul VIVA FM, votează “I Got you”.

  • JULIA MICHAELS – Issues

Suntem martorii unui nou debut în cadrul industriei muzicale de peste ocean. Julia Michaels a lansat primul ei single în luna ianuarie a acestui an. Colaborările ei sunt extrem de populare, întrucât artista a lucrat cot la cot cu Demi Lovato, Selena Gomez, Linkin Park, Kygo și mulți alții. O baladă pop cu versuri foarte sincere, așa ar defini cei mai mulți ascultări piesa tinerei de origine americană. Dacă merită să intre în playlist-ul VIVA FM, voteaz-o!

 

  • SMILEY – Flori De Plastic

Smiley împlinește în acest an nici mai mult nici mai puțin de 10 ani de carieră. Cu această ocazie, artistul marchează importantul eveniment, evident, prin muzică. Cea mai nouă lansare marca Smiley, “Flori de plastic”, este prima piesă dintr-un set de zece. Un videoclip animat, atipic, însoțește versurile ce transmit um mesaj extrem de puternic și actual. Artistul a scris pe pagina lui oficială de Facebook, la lansarea piesei, următoarle: „Ce mă îmbătrânește? Lipsa esenței, aparenta perfecțiune, forma fără fond. “Flori de plastic” este o piesă în care îmbătrânesc de-a binelea și în care și povestesc de ce”. Primesc florile de plastic votul tău?

Votează melodia preferată!

comments

comments