full screen background image

Oferte variate de Paște, la pensiunile din județ

Pensiunile din județul Suceava au definitivat ofertele pentru sărbătorile pascale.

O pensiune din Mănăstirea Humorului oferă cazare cu 50 lei / persoană / noapte cu pachet minim de 4 nopți, iar o pensiune din Vatra Moldoviței cazare cu pensiune completă + masă festivă la 200 – 250 lei / persoană / noapte, pachet minim 4 nopți.

Turiștii care vor să petreacă de Paști la o pensiune din Vatra Dornei trebuie să achite 160 lei / persoană / noapte cazare cu mic dejun + masă festivă, pachet minim 3 nopți, în timp ce o pensiune modernă din Vama oferă cazare cu pensiune completă + masă festivă la 550 lei / persoană / noapte, pachet minim 4 nopți.

La o pensiune din Sucevița tariful este de 300 lei / persoană / noapte cazare cu demipensiune + masă festivă, pachet minim 3 nopți, o altă unitate din Vatra Dornei se limitează la cazare de 30 – 50 lei / persoană / noapte fără nimic altceva, pachet minim 4 nopți, iar un hostel din Cacica a inclus în oferta de Paști cazare cu pensiune completă la 334 lei / persoană / noapte, pachet minim 3 nopți.

Totuși, administratorii de unități de cazare sunt conștienți că o parte din camere vor rămâne neocupate, având în vedere că românii petrec în general Paștele acasă, în familie sau cu rudele.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza