full screen background image

Oferte variate de Paște, la pensiunile din județ

Pensiunile din județul Suceava au definitivat ofertele pentru sărbătorile pascale.

O pensiune din Mănăstirea Humorului oferă cazare cu 50 lei / persoană / noapte cu pachet minim de 4 nopți, iar o pensiune din Vatra Moldoviței cazare cu pensiune completă + masă festivă la 200 – 250 lei / persoană / noapte, pachet minim 4 nopți.

Turiștii care vor să petreacă de Paști la o pensiune din Vatra Dornei trebuie să achite 160 lei / persoană / noapte cazare cu mic dejun + masă festivă, pachet minim 3 nopți, în timp ce o pensiune modernă din Vama oferă cazare cu pensiune completă + masă festivă la 550 lei / persoană / noapte, pachet minim 4 nopți.

La o pensiune din Sucevița tariful este de 300 lei / persoană / noapte cazare cu demipensiune + masă festivă, pachet minim 3 nopți, o altă unitate din Vatra Dornei se limitează la cazare de 30 – 50 lei / persoană / noapte fără nimic altceva, pachet minim 4 nopți, iar un hostel din Cacica a inclus în oferta de Paști cazare cu pensiune completă la 334 lei / persoană / noapte, pachet minim 3 nopți.

Totuși, administratorii de unități de cazare sunt conștienți că o parte din camere vor rămâne neocupate, având în vedere că românii petrec în general Paștele acasă, în familie sau cu rudele.

comments

comments