full screen background image

Cătuşe necesare pentru liniştirea unui bărbat din Vatra Moldoviţei, care conducea băut şi cu permisul reţinut

Duminică, la ora 01.20, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control, pe str. Calea Transilvaniei din localitate, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, din care au coborât două persoane.

Acestea au refuzat să se legitimeze și au devenit recalcitrante, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea, încătușarea și conducerea acestora la sediul poliției.

Conducătorul autoturismului a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, care figura cu permisul de conducere reținut, fiind cercetat pentru alte infracțiuni la regimul rutier.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât și prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 11 februarie 2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 34 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments