full screen background image

A început cea de-a doua etapă de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare

A început cea de-a doua etapă de înscriere a copiilor în învățământul primar, în judeţul Suceava fiind încă disponibile 1.068 de locuri.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Şcolat Judeţean Suceava, numărul de locuri disponibile în unitățile de învățământ din județ a fost de 7.063.

În prima etapă, 5.995 de copii au fost înscriși în clasa pregătitoare.,

Conform calendarului de desfășurare a înscrierilor în învățământul primar, a doua etapă de depunere a cererilor, rezervată copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ după prima etapă, se va desfășura în perioada 24 – 30 martie.

În acest sens, părinții vor completa un nou formular de înscriere, pe care îl vor depune la secretariatul unităţii de învăţământ aflate pe prima poziţie dintre cele trei opţiuni exprimate.

Afişarea, la fiecare unitate de învățământ, a listelor finale ale copiilor înscrişi în clasa pregătitoare se va face pe 6 aprilie.

În perioada 7 – 13 aprilie, va avea loc centralizarea şi soluţionarea de către inspectoratul şcolar a cererilor părinţilor copiilor care nu au fost încă înscrişi la vreo unitate de învățământ, precum şi soluţionarea de către inspectoratul şcolar a oricărei alte situaţii referitoare la înscrierea în învățământul primar, având în vedere, cu prioritate, interesul educaţional al copilului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar