full screen background image

Noi măsuri pentru reducerea infracţionalităţii în comuna Şcheia

Săptămâna trecută, peste o sută de locuitori ai comunei Şcheia s-au adunat în faţa primăriei, revoltaţi de problemele create de câteva familii de romi din localitate şi de lipsa de reacţie fermă a poliţiştilor aflaţi în slujba comunei.
Oamenii adunaţi la primărie s-au întâlnit cu primarul şi cu şeful de post, reproşându-le acestora faptul că după ani de zile de violenţe, spargeri şi furturi produse în comună, cei aflaţi în slujba comunităţii ridică neputincioşi din umeri şi îi lasă pe infractori, majoritatea romi, să-şi facă nestingheriţi de cap în continuare.

Reprezentanţii protestatarilor au adunat o listă cu semnături, care împreună cu cererile celor nemulţumiţi, care au fost păgubiţi în ultimii ani în comună, vor ajunge la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică şi pe masa şefilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunţat, astăzi, o serie de măsuri care vor fi luate la Şcheia, măsuri cum ar fi suplimentarea în zonă a patrulelor de poliţie sau montarea de camere video de supraveghere:

comments

comments




Leave a Reply

avatar