full screen background image

Protestul angajaților feroviari a încetat pe regionalele Craiova, Cluj și Iași

UPDATE ORA 11.39 Protestul spontan al unor angajați feroviari a încetat pe trei regionale – Craiova, Cluj și Iași – un număr de 114 trenuri fiind în continuare oprite în stații, a anunțat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Primii care au oprit protestul au fost lucrătorii din Regionala Craiova, respectiv de la ora 9:25, acești fiind urmați de Cluj, la ora 10:45, și de Iași, ora 11:00. Regionalele unde continuă protestele sunt: București, Brașov, Galați și Timișoara.

În ceea ce privește trenurile oprite în stații, situația arată astfel: Regionala București — 13 trenuri, Regionala Brașov — 39 de trenuri, Regionala Timișoara — 23 de trenuri și Regionala Galați — 38. La Simeria este oprit trenul Dacia IR 1347 Viena — București.

În Gara de Nord, trenurile înregistrau la ora 11:15 întârzieri de peste 180 de minute la sosiri (IR 1554 de la Ploiești Sud) și 210 de minute la plecări (IR 1573 spre Galați).

CFR Călători a anunțat că persoanelor care doresc să renunțe la călătorie li se va restitui, la cerere, contravaloarea biletelor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar