full screen background image

La Rabla Plus, prima pentru acest an va fi dublată la aproximativ 10.000 de euro

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a anunțat miercuri în şedinţa de Guvern, că pentru anul acesta sunt prevăzute 11 măsuri pentru protecţia mediului, cu un buget de 840 de milioane de lei care vor fi puse la dispoziţia potenţialelor beneficiari.

Guvernul aprobă, miercuri, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru Administraţia Fondului de Mediu. Actul stă la baza lansării măsurilor vizavi de protecţia mediului.

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Constantin Daniel, a anunţat că are 11 măsuri, parte dintre ele aflată deja în dezbatere publică, altele vor fi puse pe site-ul ministerului. Ele vor fi finanţate, în mare parte, din bugetul fondului de mediu, se estimează venituri de 562 de milioane de lei şi o altă parte va fi finanţată de banii Ministerului Mediului proveniţi din vânzarea certificatelor de emisii de dioxid de carbon. 11 măsuri pentru anul 2017, un total de 840 de milioane de lei pe care le vom pune la dispoziţia potenţialelor beneficiari, a spus Constantin Daniel.

Dintre măsuri ministrul a specificat Rabla, Rabla Plus şi alte măsuri cu beneficii mult mai mari faţă de anul trecut. “La Rabla Plus vrem să achiziţionăm fonduri pentru nu mai puţin de 1000 de maşini electrice. Prima pentru acest an va fi dublată la aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare beneficiar”, a spus Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Daniel Constantin.

STIRI.TVR.RO

comments

comments




Leave a Reply

avatar