full screen background image

Aproape 550 de amenzi date de poliţişti, în trei zile de controale în trafic

În perioada 17 – 19 martie, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni tematice pe raza județului pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză.

Poliţiştii au controlat 546 de autovehicule controlate şi au verificat cu aparatul etilotest 353 de conducători auto.

În cadrul acţiunii, au fost constatate 12 infracţiuni şi au fost aplicate 546 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 135.260 de lei, din care 253 pentru încălcarea regimului legal de viteză,

De asemenea, au fost reţinute 32 de permise de conducere, din care 21 pentru viteză şi au fost retrase 7 certificate de înmatricular.

Un bărbat, de 28 de ani, din județul Vaslui, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, pe raza comunei Vama, cu viteza de 110 km/h, limita fiind de 50 km/h.

Un bărbat, de 40 de ani, din comuna Preutești a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 208, din localitate, având o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un bărbat, de 39 de ani, din comuna Straja, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul, pe raza comunei Vicovu de Jos, cu viteza de 121 km/h, limita fiind de 50 km/h.

Un bărbat, de 43 de ani, din comuna Marginea a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul ,pe DN 17A, având o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar