full screen background image

7.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite în podeaua unui microbuz

În dimineața zilei de 21 martie, în jurul orei 2.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Iulian B., în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, conducând un microbuz marca Volkswagen.

Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua microbuzului, cantitatea de 7.000 de pachete cu ţigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 8.750 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, microbuzul marca Volkswagen, în valoare de 45.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spațiu special amenajate pentru transportul țigărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar