full screen background image

Propunerea săptămânii 20-26 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARMIN VAN BUUREN FT. GARIBAY – I Need You (&Olaf Blackwood)

ARMIN VAN BUUREN ne-a obişnuit deja cu o frază ce a devenit extrem de cunoscută: “nu fi prizonierul propriului stil”. Pe acelaşi principiu, Armin a început anul în forţă şi a lansat, în luna ianuarie, piesa “I need you “. Aceasta este realizată în colaborare cu Olaf Blackwood şi Garibay, dovedind faptul că artistul se poate desprinde uşor de stilul cu care ne-a obişnuit până acum, mai exact trance. Chiar dacă unii fani ai genului trance s-au arătat intrigaţi de faptul că piesa se îndreaptă foatre mult spre zona comercială, aceasta a avut un succes răsunător şi există posibilitatea să se audă şi în cadrul Festivalului UNTOLD din acest an, unde Armin van Burren face parte din artiştii principali. Dacă te-a captivat şi pe tine, acordă-i un vot!

  • CALVIN HARRIS FT. FRANK OCEAN – Slide (& Migos)

A doua propunere pe care v-o facem în această săptămână vine de la Calvin Harris şi Frank Ocean, în colaborare cu trupa Migos. “Slide” aduce astfel un perteneriat inedit iar cei care au ascultat piesa spun, printre altele, că este o baladă perfectă pentru dimineţile de vară. Deocamdată nu a fost lansat un videoclip, dar chiar şi aşa, piesa transmite o stare generală de bine. Merită să intre în playlist-ul nostru?

 

  • LES ELEPHANTS BIZARRES – Eu Cu Tine Si Cealalta Fata

Les Elephants Bizarres au lansat, la finalul lunii februarie, piesa “Eu cu tine şi cealaltă fată”. Acesta este o compoziţie proprie a băieţilor, care a primit şi un videoclip, sporind astfel şi mai mult popularitatea acestora. Ne amintim, evident, de momentul în care Les Elephants Bizarres au cântat în deschiderea unui concert Maroon 5 şi putem afirma fără să greşim că aceasta este una dintre cele mai îndrăgite trupe din zona alternative-ului românesc. Les Elephants Bizzares au lansat un nou album, pe data de 1 martie şi pe care regăsim şi piesa “Eu cu tine şi cealaltă fată”. Cu un simplu vot, piesa poate ajunge direct în playlist-ul Viva FM. Cum ţi se pare?

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar