full screen background image

Pachete turistice în străinătate şi în ţară pentru minivacanţa de Paşte şi 1 mai

Sezonul turistic de primăvară – vară debutează cu minivacanţa de Paşte şi 1 mai. Staţiunile de la mare, munte şi mănăstirile din Moldova sunt cele mai cautate. Tot mai mulţi români petrec sărbatorile pascale în afara ţării. Un city break în mari capitale europene costă, de multe ori, mai puţin decât sejururile în ţară în aceeaşi perioadă a anului.

În topul celor mai accesibile destinaţii pentru o minivacanţă, alături de Roma şi Paris, sunt Lisabona sau Praga. Sunt oferte şi pentru sejururi prelungite în Budapesta şi care nu depăşesc 300 de euro de persoană pentru transport cu autocarul şi cinci nopţi de cazare cu mic dejun inclus.

Mai scumpe sunt ofertele pentru hoteluri de 4 stele în Iordania sau Israel. Unele pachete includ şi câte o excursie sau chiar jeep safari în deşert. Preţurile sunt spre 1000 de euro pentru 7 nopţi de cazare, demipensiune şi avion.

România concurează ofertele străinilor cu pachete turistice în zone tradiţionale. În apropierea Paştelui cele mai căutate sunt pensiunile din zona celebrelor mănăstri din Moldova.

Şi litoralul s-a pregătit pentru vacanţa de Paşte, dar şi pentru cea de 1 Mai. Sezonul va începe mai devreme anul acesta.

Se aşteaptă turişti şi în Mamaia, Neptun şi Eforie, pentru cei care vor relaxare sau tratament atât de Paşte, cât şi de 1 Mai.

La hotelurile din Eforie, preţurile sunt şi la jumătate faţă de cele din Mamaia.

comments

comments




Leave a Reply

avatar