full screen background image

Zborul Suceava – Veneția, inaugurat oficial

Zborul Suceava – Veneția (Treviso) și retur a fost inaugurat, oficial, sâmbătă.

Veneția devine astfel a treia destinație internațională către care există zboruri directe de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, operate de către compania Wizz Air.

La inaugurarea noului zbor a fost prezent președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și directorul aeroportului sucevean, Ioan Măriuța.

Flutur a discutat cu pasagerii primelor zboruri de pe ruta Veneția – Suceava şi a făcut o „analiză operativă” în teren cu directorul aeroportului.

Cei doi au stabilit să fie luate mai multe măsuri pentru creșterea confortului pasagerilor și pentru dezvoltarea infrastructurii aerogării Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.

De pe 18 martie, cursele pe ruta Suceava – Veneția vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă.

Decolarea din Veneția va fi la ora 9:20, cu sosire la Suceava la ora 12:15, în timp ce zborul retur va pleca de pe aeroportul sucevean la 12:45 cu sosire la Treviso la ora 13:50.

După intrarea în vigoare a orarului de vară, începând de pe 27 martie, zborurile de la Suceava către Veneția, și retur, vor fi operate în zilele de luni și vineri.

Zborurile vor decola din Veneția de la 15:35 și vor ateriza la Suceava la 18:30, iar returul va fi de la ora 19:00 (Suceava), cu aterizare în Veneția la 20:05.

“Pentru dezvoltarea Bucovinei şi a judeţului Suceava, prin punerea în valoare a potenţialului turistic, odată ce dispunem de un aeroport de cel mai înalt nivel, mă gândesc ca, în perioada următoare, să organizez întâlniri cu reprezentanţii structurilor de turism si cu conducerea aeroportului, pe de o parte, precum şi cu mediul de afaceri, pe de altă parte. Cred că e nevoie de pachete turistice atractive pentru turişti, care să vină în Bucovina, iar de la investitorii autohtoni şi din toata zona mă aştept să se organizeze pentru a dezvolta servicii pe orizontală, cum ar fi deschiderea de curse aeriene de linie sau charter, precum şi la organizarea de trasee cu autocare sau microbuze către obiectivele turistice din Bucovina şi din zona, cu preluarea direct de la Aeroport a pasagerilor.”, a spus Flutur.

comments

comments


TAG


Leave a Reply

avatar