full screen background image

Tânăr din Hănțești prins de poliţişti, după ce a furat, într-o staţie de autobuz din Suceava, telefonul şi banii unei femei

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, joi, la ora 22.42, prin 112 despre faptul că, pe strada Mărășești din localitate, a avut loc un furt, victimă fiind o tânără, de 24 de ani, localnică.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce partea vătămată încerca să urce într-un autobuz de transport public de persoane, un tânăr necunoscut i-a sustras din mână un telefonul mobil și suma de aproximativ 100 de lei, după care a fugit.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr, de 23 de ani, din comuna Hănțești, asupra căruia a fost găsită suma de 63 de lei.

Pe timpul cercetărilor, telefonul mobil furat, în valoare de aproximativ 1.300 de lei, a fost găsit pe strada Vișinilor, într-un gard viu, unde a fost aruncat de autor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar