full screen background image

Radio VIVA FM împlineşte 6 ani de emisie!

Povestea Radio VIVA FM a început pe 30 martie 2011, la Suceava şi Fălticeni.

Am dezvoltat o comunitate, am legat prietenii, am deschis noi perspective în ceea ce privește un post de radio cu specific local.

Viva Fm reprezintă expresia dorinței noastre de a fi mai aproape de ascultătorii și de colaboratorii noștri din județ.
Mediul de afaceri din zonă și-a găsit un aliat serios în Viva Fm și această relație se află în continuă creștere.

Sub sloganul ”Trăieşte-ţi muzica!”, Viva FM a reusit să-şi creeze, de-a lungul timpului, o amprentă muzicală ușor identificabilă și mult apreciată de ascultători.

La emisiunile noastre, s-au facut auziţi, la interviurile Viva FM, Direcţia 5, Marcel Pavel, Paula Seling, Andra, Proconsul.

Ne-am mai propus, în același timp, să facem și să aducem atmosfera de acasă la radio și viceversa. Prin muzică, am reușit să cream o legătură autentică între noi și ascultători.

Până aici, Viva Fm a străbătut un lung drum.

Pentru că ați fost alături de noi de la bun început și pentru că am avut răspunsurile voastre pozitive, ne-am simțit impulsionați să continuăm pe aceeași direcție.

Încă de la început, pe 11 decembrie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a oferit postului de radio VIVA FM diploma de excelenţă pentru debut.

De altfel, Radio VIVA FM  a fost singurul radio local din ţară care a primit diploma de excelenţă pentru debut, din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Din 28 noiembrie 2014, Radio VIVA FM este prezent și la Rădăuți!

Au urmat apoi staţiile din Botoşani (21 mai 2015) şi Iaşi (20 mai 2016)!

Prin urmare, deja putem vorbi despre un contact permanent cu toți prietenii noștri. Acum, poţi să ne asculţi în Suceava (93,7 FM), Fălticeni (97,8 FM), Rădăuţi (90,1 FM), Botoşani (106,3 FM) şi Iaşi (105 FM)!

Pentru că aveţi nevoie de un post de radio dedicat vouă, care să vă fie aproape!

Marile teme și întrebări, evenimente locale, naționale și internaționale sunt prezentate în programele Radio VIVA FM – “Dimineţi Animate”, “Viva Cafe”, “Viva Trafic” sau în emisiunile “Faţă în faţă”, “Cheia succesului”, “Doza de educaţie” şi “Baba arde şi ţara se piaptănă”.

Actualitatea evenimentului sau mesajul sursei, impactul sau consecinţele, iată elementele ce definesc Radio VIVA FM.

Mai mult conform studiului realizat de Hexis Consulting – pe intervalul de vârstă 18-49 ani, Radio Viva Fm este cel mai ascultat radio din județ.

Pe 30 martie, este ziua noastră! Vino să ne cunoaștem!

Radio VIVA FM împlinește 6 ani! Trimite-ne un SMS la tel. 0737.500300  și spune-ne de ce iubești/ îți place Viva Fm și poți petrece o zi întreagă în studioul nostru.

Vei afla cum este o zi perfectă la radio: vei avea parte de o dimineață animată în compania matinalilor Ada și Călin, savurezi o cafea informativă cu Iulia Sîrghi, ai ocazia să vezi cum se redactează știrile Viva Fm și spoturile publicitare.

Pentru că vrem să îți facem ziua și mai frumoasă, te trimitem la răsfăț la un salon de înfrumusețare, luăm prânzul împreună și te trimitem la shopping.

Pe 30 martie, ești norocos cu VIVA FM – Trăiește-ți muzica!

Mulţumim şi partenerilor noştri – Salonul de înfrumuseţare “Bliss Jolie”, Restaurantul “Old Times” Suceava şi Complexul Comercial “Shopping City” Suceava!

comments

comments




Leave a Reply

avatar