full screen background image

Gheorghe Flutur, invitat al lui Mircea Ionescu Quintus, la ceremonia prin care a fost decorat

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost invitat de suflet al președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus la ceremonia de astăzi de la Palatul Cotroceni unde, cu ocazia împlinirii a 100 de ani. Acesta a fost decorat de președintele României cu Steaua României în grad de ofițer.

Gheorghe Flutur a declarat după ceremonial că a fost un moment deosebit de emoționant. Liderul liberal sucevean i-a oferit lui Mircea Ionescu Quintus o icoană a lui Ștefan cel Mare și Sfânt.
El a subliniat că a avut întotdeauna un respect deosebit față de Mircea Ionescu Quintus, iar din anul 2000, când s­-a înscris în PNL, între el și Mircea Ionescu Quintus a existat o apreciere reciprocă.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au mai participat președintele interimar al PNL, Raluca Turcan și liderii liberali Cătălin Predoiu, Ludovic Orban și Teodor Atanasiu.

Mircea Ionescu Quintus împlinește mâine, 18 martie 2017, 100 de ani, din care 80 i-a pus în slujba Partidului Național Liberal, pe care l-a slujit cu tenacitate și onestitate. A fost președinte al partidului în perioada 1993-2001.

Și cu ocazia acestui deosebit eveniment, domnul Quintus s-a referit în termeni elogioși la adresa Partidului Național Liberal, făcând trimitere la ințelepciune si unitatea partidului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar