full screen background image

Deputatul Maricela Cobuz s-a întâlnit cu consilierii locali PSD din municipiul Suceava

La inițiativa deputatului Maricela Cobuz, joi, 16 martie, a avut loc prima întâlnire de lucru cu cei opt consilieri locali PSD din municipiul Suceava, pe teme de interes general privind îmbunătățirea implicării ambelor părți la nivel de municipiu.

La începutul întâlnirii, Maricela Cobuz a prezentat câteva din principalele sale activități de la nivelul Parlamentului, cât și comunicarea cu cetățenii prin presa scrisă și cea online. S-au subliniat în mod deosebit preocuparea pentru stabilirea priorităților de acțiune pentru viitorul apropiat.

Consilierii locali s-au arătat multumiți de această inițiativă, exprimându-și dorința de continuare a acestor întâlniri, solicitând totodată ca deputatul să participe personal la ședintele de Consiliu Local, atunci când se vor pune în dezbatere Hotărârile Consilului Local care vor necesita sprijin parlamentar.

Maricela Cobuz și-a arătat disponibilitatea de preluare și susținere a inițiativelor legislative care vor avea ca scop deservirea cetățeanului și care vor fi rod al gândirii grupului PSD.

comments

comments




Leave a Reply

avatar