full screen background image

Picnic Poetic Francofon, la USV: Nous vous attendons au pique-nique!

Luni, 20 martie, va fi organizat Evenimentul Pique-nique poétique #Haikunoi (ediția a III-a), care face parte din seria de manifestări organizate de Ambasada Franței și de operatorul său cultural, Institutul Francez din România, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.

Picnicul Poetic Francofon va avea loc simultan în numeroase orașe și sate din România, atrăgând participanți de toate vârstele, cu ocupații dintre cele mai diverse.

În Suceava, evenimentul se va desfăşura în Parcul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, în fața corpului A (sau în Holul central din Corpul E, în caz de condiții meteo nefavorabile).

Viva Cafe de joi cu studentele Usv, Mihaela Gherasim şi Antonesei AnaMaria. Am discutat despre “Pique-nique poétique #Haikunoi”, ediția a III-A. Facultatea de Litere şi Ştiințe ale Comunicării din cadrul Usv se implică şi în acest an în evenimentul propus de Institutul Francez.

Datorită entuziasmului cadrelor didactice de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, Universitatea „Ștefan cel Mare” se implică și în acest an în evenimentul propus de Institutul Francez, invitându-i pe francofonii si francofilii suceveni, pe toți pasionații de poezie (în principal studenți, dar și grupuri de elevi de la liceele din oraș, profesori de limbă franceză, angajați francofoni de la întreprinderile din județul Suceava etc.), să scrie un haiku în limba franceză, să-l posteze pe o rețea de socializare (Facebook, Twitter) folosind hashtag-ul #Haikunoi2017 și să-l prezinte celorlalți participanți în timpul picnicului convivial care va avea loc luni, 20 martie, între orele 12 și 14, în fața corpului A al Universității. (Dacă plouă, picnicul se va desfășura în holul corpului E).

Nous vous attendons au pique-nique!

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza