full screen background image

Trei tineri au furat cutia milei din biserica din Podu Coşnei

Trei tineri au avut parte de o surpriză, după ce au încercat să fure din biserica din Podu Coşnei, comuna Poiana Stampei.

Ei sperau că vor sustrage o sumă importantă din cutia milei, însă au constatat cu stupoare că respectiva cutie era goală.

În plus, tinerii au fost filmați de camerele de suprabeghere instalate in lăcașul de cult.

Incidentul a fost semnalat, pe “Facebook”, de Viluț Mezdrea, primarul din Poiana Stampei, care speră să-i găsească pe infractori:

„GHINION ! În dimineaţa zilei de 13 Martie, pe la ora 1 noaptea, 3 tinerei au dat o SPARGERE, la Sf. Mănăstire Podul Coşnei, din comuna Poiana Stampei. De acolo au sustras cutia milei, care, ghinion, era GOALĂ. Fapta în sine e josnică, isprava însă, e de toată comedia… Poliţia Poiana Stampei este pe urmele tinerilor şi în scurt timp vor fi traşi la răspundere.”

Mănăstirea „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” – Podu Coşnei, comuna Poiana Stampei, este locaşul de cult în care a slujit în ultimii ani preotul Mihai Negrea, cel care a strâns în jurul său, la mănăstire, o mulţime de copii nevoiaşi pentru care a fost un adevărat părinte. Preotul Negrea s-a despărţit de această lume la finele lunii ianuarie a acestui an.

Persoanele care pot oferi informaţii despre tinerii care au comis fapta sunt rugate să contacteze Poliţia din Poiana Stampei.

GHINION ! In dimineata zilei de 13 Martie pe la ora 1 noaptea, 3 tinerei au dat o SPARGERE, la Sf. Manastire Podul Cosnei, din comuna Poiana Stampei. De acolo au sustras cutia milei, care, ghinion, era GOALA. Fapta in sine e josnica, isprava insa, e de toata comedia… Politia Poiana Stampei este pe urmele tinerilor si in scurt timp vor fi trasi la raspundere.

Posted by Vilut Mezdrea on 14 Martie 2017

comments

comments




Leave a Reply

avatar