full screen background image

Stagiu de practică al elevilor de la Școala de Jandarmi Fălticeni

Elevii anului II din Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni execută, în perioada 13 martie -14 aprilie, un ultim stagiu de practică în unitățile operative din Jandarmeria Română.

Toți cei 123 de elevi s-au prezentat, în ziua de 13 martie, la sediile unităților din 25 de județe ale țării și din municipiul București.

Cei mai mulți dintre ei au optat pentru I.J.J. Suceava – 27 de elevi, I.J.J. Botoșani – 11 elevi, I.J.J. Iași – 9 elevi, I.J.J. Vrancea – 9 elevi, I.J.J. Neamț – 8 elevi.

Elevii vor fi repartizați să desfășoare activități specifice în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică din cadrul Jandarmeriei Române (detașamentelor din grupările de jandarmi mobile, detașamentelor mobile ale inspectoratelor de jandarmi județene, plutoanelor și grupelor de supraveghere și ordine publică, precum și în cadrul secțiilor și posturilor de jandarmi ordine publică montane/balneare).

Pe timpul stagiului de practică, elevii fac parte din efectivele unității în care au fost repartizați și nu vor întocmi acte procesuale și procedurale de constatare și sancționare în nume propriu, participând doar alături de tutorii profesionali la redactarea unor astfel de documente.

comments

comments




Leave a Reply

avatar