full screen background image

Se reiau lucrările de amenajare a Zonei de Agrement “Tătăraşi”

Lucrările de realizare a Zonei de Agrement “Tătăraşi” din municipiul Suceava se vor relua începând de astăzi, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

“În urma discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții firmei SC Victor Construct SRL Botoșani, care a câștigat licitația pentru realizarea Zonei de Agrement Tătăraşi, am stabilit să reluăm lucrările luni, 13 martie. După ce anul trecut s-a turnat temelia la cafenea, s-a nivelat primul teren de sport şi s-a decolmatat iazul mare, dorim în acest an, până în vară, să dăm în funcțiune prima zonă de agrement din municipiu.”, a precizat Lungu.

Zona de agrement din spatele fostei Uzine electrice, va avea spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi alei pietonale, platforme de tip amfiteatru, precum şi construcţii cu destinaţia de cazare, servicii, alimentaţie publică şi manifestări culturale.

Locuri distincte sunt rezervate unui lac ambiental şi spaţiilor verzi, dar şi lacului de agrement pentru ambarcaţiuni uşoare, de tipul bărcilor sau hidrobicicletelor.

Perimetrul de sport şi servicii a fost proiectat cu terase, spaţii comerciale şi de alimentaţie publică, terenuri de baschet, mini-golf şi tenis, acestea din urmă cu „gradenele” aferente.

De asemenea, din peisaj nu ar trebui să lipsească cabinetul medical şi grupurile sanitare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar