full screen background image

Galați: Două persoane rănite în urma unei explozii la un împingător aparținând Navrom

Două persoane au ajuns, luni dimineață, la Spitalul Județean de Urgență din Galați în urma unei explozii, urmată de un incendiu, la compartimentul motoare a unei nave aflate în reparații la Navrom Galați, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Potrivit acestuia, în Secția de reparații aparținând Navrom Galați a avut loc o explozie provocată de o acumulare de gaz metan în compartimentul motoare a unei nave împingător.

În urma exploziei și a incendiului ce a cuprins compartimentul motoare pe o suprafață de aproximativ 30 mp au rezultat două victime: un bărbat de 54 ani cu arsuri de gradul doi și trei pe o suprafață de aproximativ 90% din suprafața corpului și o femeie de 52 ani cu atac de panică și dureri toracice.

“Victimele au fost extrase, stabilizate și preluate de două ambulanțe SMURD, fiind transportate la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Galați”, a spus Chiriță.

El a precizat că pentru stingerea incendiului au acționat trei autospeciale ale pompierilor, focarul fiind lichidat înainte de a se extinde la întreaga navă.

AGERPRES

comments

comments




Leave a Reply

avatar